Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Τρικκαίων σε ενώσεις ξενοδόχων της Θεσσαλίας

Η συνεργασία και το κοινό πνεύμα, είναι το επίκεντρο της ευχαριστήριας επιστολής του Δημάρχου Τρικκαίων σε ενώσεις ξενοδόχων της Θεσσαλίας. Με αφορμή την ολοκλήρωση του 6ου Μύλου των Ξωτικών και τη μέγιστη επιτυχία του, αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών, ο κ. Παπαστεργίου απέστειλε σήμερα επιστολή.

Αυτή απευθύνεται στην Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, στον Σύλλογο Ξενοδόχων Τρικάλων και Ορεινού Όγκου, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια – Διαμερίσματα – Κάμπινγκ περιοχής Καλαμπάκας, Ξενοδόχοι Επαγγελματιών Ορεινού Ογκου ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ, Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων, Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας, ξενοδοχεία Καρδίτσας και Μουζακίου, ΑΜΚΕ Επαγγελματιών Λίμνης Πλαστήρα.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ουσιαστικά ευχαριστεί για την εξυπηρέτηση που προσέφεραν στον τομέα της διαμονής, δεκάδες επαγγελματίες και το προσωπικό που απασχολούν, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων.

Επίσης ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε και τις δυνατότητες που έχει ολόκληρη η Θεσσαλία πια, να συνεργαστεί για να αναδείξει τα εξέχοντα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών μας, καθώς και τα μοναδικής ποιότητας τοπικά προϊόντα.

Ολόκληρη η επιστολή, έχει ως εξής:

«Με την ολοκλήρωση του 6ου Μύλου των Ξωτικών, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Μύλου.

Η φιλοξενία που απόλαυσαν οι επισκέπτες στα καταλύματα των μελών του Συλλόγου σας, όπως οι ίδιοι μας πληροφόρησαν κατόπιν μιας μικρής έρευνας που κάναμε, ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο.

Τα τελευταία χρόνια, με την αύξηση των επισκεπτών στα Τρίκαλα, η συμβολή σας στην εξυπηρέτησή τους, είναι η μέγιστη.

Για να γνωρίζετε ορισμένα δεδομένα του μεγέθους της διοργάνωσης και της επιτυχίας της, σας γνωστοποιούμε ορισμένα πρώτα στοιχεία:

916.562 χαμόγελα επισκεπτών

– 227.000 επισκέπτες στην ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr

58 οι χώρες προέλευσης των επισκεπτών της ιστοσελίδας

12.976.000 μοναδικοί χρήστες στη σελίδα στο facebook

1.282.000 μοναδικοί χρήστες αλληλεπίδρασαν με τη σελίδα

– 650.000 προβολές βίντεο

180 Ημέρες Προετοιμασίας.

43 Ημέρες Λειτουργίας.

313 Ημέρες άψογης συνεργασίας της ομάδας του #milosxotikon

Ταυτοχρόνως, εκτός από τα προφανή οφέλη, διαμορφώνεται μια συλλογική συνείδηση τουριστικής ταυτότητας στη Θεσσαλία. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, μας δείχνει πως ο μόνος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε, είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών μας, καθώς και τα μοναδικής ποιότητας τοπικά προϊόντα.

Με την παράκληση το παρόν να προωθηθεί στα μέλη σας και να γνωστοποιηθεί στους εργαζόμενους, εύχομαι σε εσάς, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους ιδιοκτήτες και στους εργαζόμενους των καταλυμάτων, ευτυχές και δημιουργικό το 2017».




Total
0
Shares
Previous Article

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια και στην Λίμνη Πλαστήρα

Next Article

Κλειστά σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 10/1 το ΚΔΑΠ και το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Related Posts