Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήρια επιστολή Ευαγγελίας Μπακλαβά

Θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω και διά του τύπου τα συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου για την εκλογή τους στις χθεσινές εκλογές, με την ευχή να έχουν μια δημιουργική θητεία. Κυρίως όμως, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα εκείνα τα μέλη, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου, αναγνωρίζοντας σε αυτή την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ανάγκη για αλλαγή, την καθαρή και ανένταχτη στάση μου.

Με γεμίζει με αισιοδοξία το γεγονός ότι υπάρχουν συμπολίτες μου, που αντιστέκονται σε οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης και κατεύθυνσης, που θέλουν να «χτυπήσουν» καθεστωτικές αντιλήψεις με παλαιοκομματικό χαρακτήρα. Σε όλα αυτά τα υγιή και προοδευτικά μέλη δεσμεύομαι ότι θα υπηρετώ την παράταξη και τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έκανα από την πρώτη στιγμή που διεκδίκησε την αρχηγία του κόμματος.

Και επειδή στη ζωή όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ουδέν κακόν αμιγές καλού, χαίρομαι που οι χθεσινές εκλογές στο Δήμο Μουζακίου, κατέρριψαν έναν μύθο και, αν μη τι άλλο,  κατάφεραν να ενώσουν δυο οικογένειες και δυο πολιτικά γραφεία…

Ευαγγελία Μπακλαβά




Total
0
Shares
Previous Article

Τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας & Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού

Next Article

Νέα δεδομένα οικονομικής συνεργασίας ανάμεσα σε τρικαλινούς και Γερμανούς