Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήρια δήλωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Δ.Ε. Καλλιφωνίου Παναγιώτη Μαντζιάρα

            Θα ήθελα από την καρδιά μου  να ευχαριστήσω κατά πρώτον τους αγαπητούς συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Δημοτικό σύμβουλο Καρδίτσας με τον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κατά δεύτερον τον Δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο, ο οποίος με όρισε Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και κατά τόπο αρμόδιο Αντιδήμαρχο στη Δημοτική Ενότητα  Καλλιφωνίου για την περίοδο από 1-3-2017 εώς 31-8-2019.

            Η τιμή είναι μεγάλη και οι ευθύνες επίσης. Διανύουμε μια  δύσκολη περίοδο στη χώρα μας με οικονομική κρίση, αλλά και κρίση αξίων και θεσμών. Οι συνθήκες αντίξοες, θυμός, οργή, απογοήτευση είναι τα εναλλασσόμενα συναισθήματα που διακατέχουν τους πολίτες της χώρας μας. Μέσα σ ’αυτόν τον κυκεώνα των προβλημάτων εμείς οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης καλούμαστε να αφήσουμε το στίγμα μας, να θέσουμε το λιθαράκι μας, προκειμένου να ανασυγκροτήσουμε και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας. Ο τομέας της καθαριότητας είναι ένας νευραλγικός τομέας. Καθαριότητα= Υγεία, Καθαριότητα=Παιδεία=Πολιτισμός. Ο φιλόσοφος λαός μας έλεγε “Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ”.

            Ο δικός μας ρόλος είναι να συμβάλλουμε στον παραπάνω τομέα. Όραμα μας η Πόλη και τα χωριά να παραμείνουν καθαρά και να βελτιωθούν εκεί που χρειάζεται. Η συνεργασία μας με όλους τους αρμόδιους φορείς θεωρείται δεδομένη, προκειμένου να επιτευχθεί το κοινό καλό. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο τομέας της καθαριότητας είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Οι συνθήκες δεν είναι και οι ιδανικότερες. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη μόνιμου προσωπικού, υποδομών  με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

            Θα πρέπει όμως σε ότι αφορά εμένα προσωπικά, να τονίσω ότι δεν με πτοούν οι αντιξοότητες. Έχω οράματα για τον Δήμο και έχω μάθει να αγωνίζομαι. Στην περίοδο αυτή ζητώ την συμπαράσταση  όλων, πολιτών, εργαζομένων, φορέων, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους τους συμπολίτες, θα είμαι δεκτικός εξίσου στα καλά και στα άσχημα. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πρώην Αντιδήμαρχο Σωτήρη Αντωνίου για την συμβολή του στον τομέα της καθαριότητας αλλά και για πληρέστατη συμπαράσταση του προς εμένα.

Με Τιμη

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Δημοτικής Ενότητας Καλλιφωνίου

Παναγιώτης Μαντζιάρας




Total
0
Shares
Previous Article

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας ο κ. Ιωαν. Ντελής

Next Article

Στον καθαρισμό της κοίτης του Ενιπέα στην περιοχή των Φαρσάλων

Related Posts