Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχές των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για τις Πανελλαδικές

 

Στις μαθήτριες και τους  μαθητές των Λυκείων του Νομού μας που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση, θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς δικαίωση των κόπων τους, να έχουν δύναμη και Καλή Επιτυχία! Με ψυχραιμία, διαύγεια και νηφαλιότητα όλα θα πάνε καλά.

Η γνώση, η επιμονή και η αγωνιστικότητα είναι τα καλύτερα εχέγγυα για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε επιτυχώς τις εξετάσεις. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι παρά μόνο μία από τις πολλές μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Είμαστε βέβαιοι ότι στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας, σας περιμένουν πολλά όμορφα ταξίδια, που θα σας χαρίσουν πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια, για να συνεχίσετε να διεκδικείτε τα όνειρα σας.

Η ζωή δεν σταματά στα αποτελέσματα των εξετάσεων, ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι αυτά. Νέες κορυφές και προκλήσεις θα γεννιούνται διαρκώς και θα ζητούν αγώνα επίμονο και προσηλωμένο. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη τη νέα γενιά, τις προοδευτικές της ιδέες και τη δυναμική της. Έχει ανάγκη από νέους και νέες με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που επιθυμούν το καλύτερο και το υψηλότερο, ατομικά και συλλογικά.

Συμπαραστάτες στον αγώνα σας αυτό είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές σας, που στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας και στους οποίους ευχόμαστε,  επίσης, καλή δύναμη.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μια δοκιμασία με τεράστιο ψυχολογικό και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για σας τους ίδιους και τις οικογένειές σας. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, τις προσπάθειές μας, με την ενεργό συμπαράσταση όλου του κόσμου της εκπαίδευσης, για την πραγμάτωση του απώτερου στόχου της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που είναι η διαμόρφωση ενός βαθιά Δημοκρατικού, Δημόσιου και Δωρεάν εκπαιδευτικού συστήματος με ελεύθερη πρόσβαση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση κι ενός σχολείου σύγχρονου, που θα προάγει τη γνώση και την κριτική σκέψη, θα απελευθερώνει τη δημιουργικότητα και θα αναπτύσσει  τη συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης.

Καλή δύναμη και  Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ- ΣΙΩΡΟΠΟΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχές της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Ν. Καρδίτσας για τις Πανελλαδικές

Next Article

Μήνυμα Κ. Τσιάρα προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων