Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχές του Προέδρου ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας κ. Λάμπρου Τσιούκη για Καλή Χρονιά

 

Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Οι Έλληνες και η χωρά μας δοκιμάστηκαν από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, καταστροφικά φυσικά φαινόμενα και απανωτές ήττες στη διαχείριση των εθνικών μας θεμάτων.

Ως ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας δώσαμε τη δική μας μάχη απέναντι σε όλα αυτά. Με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο, με ειλικρίνεια, με σταθερότητα και συνέπεια. Κυρίως προσπαθήσαμε να σταθούμε διπλά στους συμπολίτες μας και στα προβλήματα της καθημερινότητας τους. Με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του τόπου μας, στις συνθήκες που διαμορφώνουν καθημερνά ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό και κυρίως με πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.

Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε από όποιο μετερίζι χρειαστεί. Μακριά από ιδεοληψίες και προσωπικά συμφέροντα.

Τώρα λοιπόν, στην αφετηρία της νέας χρονιάς, ας αφήσουμε πίσω ότι μας πίκρανε, ότι μας πόνεσε, ότι μας απογοήτευσε. Ας κοιτάξουμε μπροστά με όραμα, πίστη και ελπίδα για ένα μέλλον με τεράστιες προκλήσεις που δεν μπορεί να περιμένει. Κι ας …φορέσουμε το πιο λαμπερό μας χαμόγελο για να υποδεχτούμε το 2019 ! Τη χρονιά που θα αλλάξουμε σελίδα, τη χρονιά που θα γίνει αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής! Με υγεία, δύναμη και ελπίδα σε κάθε σπιτικό.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.!!!

tsioukis LamprosΛάμπρος Τσιούκης

Πρόεδρος ΝΟΔΕ N. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

«Επαρήλθεν…… και ο χρόνος: Μία ιστορία χρόνου».

Next Article

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός