Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχές για την νέα σχολική χρονιά

 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Της Ευθυμίας Μητσιάδη, Δ/ντριας της Π.Ε Καρδίτσας

Αγαπητοί μαθητές κ’ μαθήτριες

Αγαπητές συναδέλφισσες – συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς.

Το Πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει σήμερα για τους 5606 μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών μας σχολείων και 1381 μαθητών των νηπιαγωγείων μας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Από άκρη σε άκρη όλες οι σχολικές μας μονάδες ξεκινούν κανονικά σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό. Με τη δύναμη και τη χάρη του θεού, μαθητές, εκπ/κοί και γονείς ξεκινούν σήμερα το ταξίδι της γνώσης με οράματα και στόχους για μια νέα σχολική χρονιά.

Καλωσορίζουμε κυρίως τα μικρά παιδία του νηπιαγωγείου και τα πρωτάκια των δημοτικών μας σχολείων. Ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και δύναμη σε όλους, αρμονική συνεργασία όλων μας ώστε να φέρουμε το καλύτερο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Έχουμε στελεχώσει όλες τις σχολικές μας μονάδες με εκπαιδευτικό δυναμικό και δεν υπάρχουν κενά και προβλήματα. Ξεκινάμε με τους καλύτερους οιωνούς τόσο στη γενική όσο και την ειδική αγωγή.

Αξιοποιώντας όλοι οι εκπαιδευτικοί  τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα γίνουν καθοδηγητές στην πορεία της μάθησης και της εκπαίδευσης. θα αξιοποιήσουν τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα χαρίσματα των παιδιών, που προέρχονται από όλα τα κοινωνικοοικονομικά στρώματα και θα συνεργαστούν αρμονικά με τους γονείς, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και να βελτιωθεί το παραγόμενο εκπαιδευτικό έργο στις σχολικές αίθουσες. Με υπομονή, αισιοδοξία, επιμονή και αγάπη στο έργο μας  θα καταφέρουμε να διαμορφώσουμε καλούς χαρακτήρες, σωστούς πολίτες στην κοινωνία με κριτική σκέψη και ενδιαφέρον για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου με προτεραιότητα στην ανθρώπινη αξία.

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και υπομονή, για να απολαύσετε το συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης και της ζωής, και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας σεβόμενοι το συνάνθρωπο, κατανοώντας τις δυσκολίες και δίνοντας προτεραιότητα σε αξίες όπως η ελευθερία, η δημοκρατία, η ανθρωπιά.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: 26χρονος κατήγγειλε ψευδώς ληστεία σε βάρος του

Next Article

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Τσιάκου για τη νέα σχολική χρονιά

Related Posts