Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευρωπαϊκά προγράμματα στα Τρίκαλα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

agorastos mixalakis trikala slide

 

 Στη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που υλοποιούνται στα Τρίκαλα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση των πιστώσεων ύψους 130.184 ευρώ για τα παρακάτω προγράμματα:

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala Α.Ε.» για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «SUSTAINS»

–  Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «MY WAY»

– Επιχορήγηση στην αναπτυξιακή διαδημοτική εταιρία Ο.Τ.Α. ψηφιακές πόλεις κεντρικής Ελλάδας Α.Ε Cities Net Α.Ε για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «UNITEDFORHEALTH»

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «UNITEDFORHEALTH»

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «SMARTCARE»

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «CITY MOBIL 2»

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Μέσω της χρηματοδότησης σημαντικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμβάλλει στην υιοθέτηση δράσεων που προωθούν την καινοτομία στην οικονομία και την κοινωνία».


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
erga Karditsa asfaltostrwseis

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Next Article
ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας

Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…