Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας

Την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή της για το έτος 2015 πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2015, στα γραφεία της, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία (συμμετείχαν 56 άτομα εκπροσωπώντας 41 Συλλόγους – μέλη της Ε.Π.Σ.Κ.), ψηφίστηκε το Προεδρείο (το οποίο απαρτίστηκε από τους κ.κ. Σεραφείμ Τσιώνο – Πρόεδρο, Σάκη Παπαθανασίου-Αντιπρόεδρο και Ζωή Βαϊοπούλου-Γραμματέα).

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό έτους 2015 καθώς επίσης και τον Προγραμματισμό Δράσης για το έτος 2016.
Ακολούθησε η παρουσίαση του Οικονομικού Απολογισμού 2015 από τον Ταμία της Ένωσης κ. Γιώργο Τσιγγόπουλο και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η «Πρόταση για λήψη απόφασης τροποποίησης του καταστατικού από έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί για τον σκοπό αυτό» από τον Γραμματέα της Ένωσης κ. Βασίλη Αγραφιώτη. Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους Συλλόγους, όπως το φορολογικό κλπ. θέμα για το οποίο η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων αναμένεται να λάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και μάλιστα από κοινού με όλες τις Ενώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και έχει ξεκινήσει μία καλή συνεργασία μαζί τους.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας

Μετά από ψηφοφορία εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός έτους 2015 καθώς επίσης και ο Προγραμματισμός Δράσης για το έτος 2016 με ψήφους 55 ΥΠΕΡ και 1 ΚΑΤΑ από τον Πρόεδρο του Λαογραφικού, Χορευτικού Ομίλου «Μενελαϊς» κ. Ξυδιά.

Επίσης, εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός έτους 2015 με ψήφους 52 ΥΠΕΡ και 3 ΚΑΤΑ.
Η πρόταση τροποποίησης του καταστατικού ψηφίστηκε ομόφωνα και εντός τριμήνου θα γίνει η προβλεπόμενη Καταστατική Γενική Συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και σε επόμενο Δ.Σ. θα μελετήσει σοβαρά όλες τις απόψεις και τις προτάσεις που κατατέθηκαν ώστε να τους βοηθήσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας
Ιεζεκιήλ 34 (4ος όροφος), Τ.Κ. 43100
Τηλ. 24410-72347 / Fax. 24410-27190
SITE :www.enpolis.gr / email: enpolisk@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article

Εγκαίνια του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» στο Μουζάκι

Next Article

Επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας στο συνεταιρισμό αμπελουργών "ΔΙΟΝΥΣΟΣ"

Related Posts