Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στην Ε.Ο. Λάρισας – Καρδίτσας

Σε εργασίες συντήρησης τμήματος του οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού Λάρισας – Καρδίτσας έξω από τη Συκεώνα προχώρησε πρόσφατα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς συντήρησης του οδικού δικτύου ευθύνης της.

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου κρίθηκαν αναγκαίες καθώς αποτελεί οδική αρτηρία υψηλής κυκλοφορίας. Έτσι, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις με ανακατασκευή – ασφαλτόστρωση, με διαγράμμιση του δρόμου, καθώς και με αποκατάσταση των προστατευτικών μπαρών στην άκρη του οδοστρώματος, όπου αυτές είχαν υποστεί φθορές.ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΚΕΩΝΑ 3Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε πως «παρά την εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία και τη δραστική περικοπή των πόρων, ειδικά στον τομέα της συντήρησης των οδικών αξόνων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να πραγματοποιεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό, παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο ευθύνης της. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Με σωστό προγραμματισμό και ορθή ιεράρχηση των αναγκών, παρεμβαίνουμε όπου κρίνεται σκόπιμο ώστε να κάνουμε καθημερινά πράξη την προτεραιότητά μας για την οδική ασφάλεια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.»ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΚΕΩΝΑ 4




Total
0
Shares
Previous Article

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις παιδικές χαρές

Next Article

Το πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων