Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργασίες συντήρησης του δρόμου Αγ. Γεωργίου – Πορτίτσας

.

 Η Tεχνική Yπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας προέβη στην συντήρηση του δρόμου που συνδέει τις Tοπικές Kοινότητες του Αγ. Γεωργίου και της Πορτίτσας.

Το αίτημα των κατοίκων για την αποκατάσταση των φθορών, που είχαν δημιουργηθεί λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών κυρίως, υλοποιήθηκε μετά από τις συντονισμένες ενέργειες και την άριστη συνεργασία της υπηρεσίας με τους προέδρους κ. Γ. Δημητρουλάκο, Ειρ. Μπελάγια, του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνου Ξυλομένου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου στη Δ.Ε. Μητρόπολης κ. Βασ. Κουρκούνα.

 Το γκρέιντερ του Δήμου Καρδίτσας διαμόρφωσε την τελική επιφάνεια του δρόμου, ώστε να βελτιωθεί η βατότητα του δρόμου και να γίνει προσπελάσιμος. Σε δύσκολα τμήματα του δρόμου έγινε διαμόρφωση της επιφάνειας διαστρώνοντας κατάλληλο επίλεκτο υλικό Ε4 και στη συνέχεια έγινε διάστρωση με θραυστό υλικό 3Α ως τελική στρώση.

 Επίσης κατασκευάστηκε σε σημεία που απαιτούνταν πλευρική τάφρος στο έρεισμα του δρόμου για την απορροή των όμβριων υδάτων. Τέλος έγινε και η συντήρηση των τεχνικών με τη χρήση εκσκαφέα-φορτωτή και φορτηγά.

erga dimos Karditsas 1




Total
0
Shares
Previous Article

Υλοτομία του διακατεχόμενου δάσους της Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου για ατομικές ανάγκες

Next Article

Δυο νέα έργα ξεκινούν σε Σκόπελο - Αλόννησο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και μια μελέτη στο Πήλιο

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.