Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στον οδικό άξονα Καρδίτσας – Τρικάλων

 

Β. Τσιάκος: Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις συντήρησης στο οδικό δίκτυο ευθύνης μας

Σημεία όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δ/ντης Τεχνικών Έργων

Σημεία όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου στον οδικό άξονα Καρδίτσας – Τρικάλων, επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον Δ/ντη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων κ. Δ. Κουτρομάνο. Ο κ. Τσιάκος ενημερώθηκε από τον κ. Κουτρομάνο και τον ανάδοχο, για τις εργασίες που εκτελούνται και τις παρεμβάσεις που γίνονται. Στη συνέχεια δήλωσε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητας Καρδίτσας έχει στις προτεραιότητες της τη συντήρηση του οδικού δικτύου.

«Θεωρούμε την οδική ασφάλεια των οδηγών θέμα υψηλής προτεραιότητας και για αυτό διαθέτουμε σημαντικά κονδύλια για τη συντήρηση οδικού δικτύου. Ενημερωθήκαμε για τις εργασίες που γίνονται στον άξονα Καρδίτσας – Τρικάλων. Είμαστε ικανοποιημένοι και συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας» κατέληξε ο κ. Β. Τσιάκος.

Στοιχεία για το έργο

Το έργο έχει σκοπό την βελτίωση – συντήρηση και την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν δημιουργηθεί.  Μεταξύ άλλων προβλέπονται και οι παρακάτω εργασίες: Αποκατάσταση και κατασκευή τεχνικών έργων αποχέτευσης ομβρίων, κατασκευή επιχωμάτων στα σημεία που θα κριθεί απαραίτητο, καθαρισμός φρεατίων αποχέτευσης ομβρίων, κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, διαγράμμιση οδοστρώματος, αντικατάσταση κατεστραμμένων πινακίδων.




Total
0
Shares
Previous Article

Γιορτή Φέτας 2018 στην Ελασσόνα

Next Article

Νότες... αλληλεγγύης στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας

Related Posts