Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εργασίες διαμόρφωσης των δύο Κλωβών του Κ.Σ. Πύλης στην Λυγαριά

Εργασίες διαμόρφωσης των δύο Κλωβών του Κ.Σ. Πύλης στην Λυγαριά

 

Εργασίες διαμόρφωσης του χώρου των δύο Κλωβών στην Λυγαριά του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης με την συνδρομή του Δήμου Πύλης

Την Παρασκευή 19 Μαΐου το πρωί με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, άρχισαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου εντός και εκτός των κλωβών εξοικείωσης μεταξύ των δύο Κλωβών φασιανών και περδικών, όπου τα Μηχανήματα του Δήμου Πύλης ανέλαβαν δράση για τις παραπάνω εργασίες.

Μαζί βρίσκονταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Μανούρας και μέλη του Δ.Σ. και παρέα κυνηγών, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης, Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου οι οποίοι συντονίζανε το έργο της εξέλιξης των εργασιών.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Προϊστάμενος  Ελέγχου Κυνηγετικής Περιοχής του Δασαρχείου Τρικάλων Δασολόγος Α’ κ. Μάνιος Νικόλαος, ο Δασολόγος του Δασαρχείου Τρικάλων κ. Δημήτριος Παπάς, καθώς και ο Δασοφύλακας κ. Δημήτριος Μηλιώτης.

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Μανούρας δήλωσε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή φάση, προχωράμε πάρα πολύ καλά και ότι κάνουμε το κάνουμε για τους Κυνηγούς και ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι θα έχουμε όλους τους Κυνηγούς πλάι μας και σε όποια εργασία κάνουμε, προκειμένου να προσφέρουμε και εμείς στον κυνηγετικό κόσμο ένα λιθαράκι, να πάμε λίγο πιο μπροστά και το κυνήγι και τον κόσμο μας.

Ο κ. Μανούρας τελειώνοντας τόνισε ότι ο Δήμος Πύλης μας συμπαραστέκεται, μας έχει στείλει τα μηχανήματα τα οποία τα ζητήσαμε με το παραπάνω, και είναι εδώ αυτήν την στιγμή μία Μπουλντόζα και ένας Φορτωτής που έχουν την επίβλεψη του Αντιδημάρχου κ. Αγγέλη Σωτήρη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα και του ευχόμεθα Καλή επιτυχία στις Εκλογές.

Να σημειώσουμε υπενθυμίζοντας ότι ο Κλωβός αποτελεί τον δημόσιο χώρο εξοικείωσης Θηραμάτων που εκτρέφονται, προκειμένου να έρθουν σε μία φυσική κατάσταση πριν την ολοκληρωτική απελευθέρωση τους, σε σημεία και σε τοποθεσίες που υπάρχουν θηράματα και κάποιους λόγους έχουν εκλείψει.

lygaria klovos 1

lygaria klovos 2

lygaria klovos 3




Total
0
Shares
Previous Article
omilies eksofilo

Θερμή υποδοχή για τον Φάνη Στάθη στις κοινότητες του Δήμου Μουζακίου!

Next Article
afisa dryades mouzaki slide

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι