Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιτυχημένη η εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση στο Μουζάκι

ekdilosi paidi kentro politon 7

 

Ο Δήμος Μουζακίου και  το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου υποστήριξαν την δράση της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, συνδιοργανώνοντας στις 18/11/19 την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση με θέμα «Η σιωπή τους ουρλιάζει! Μάθε να την ακούς».

Ομιλήτρια ήταν η κ. Λία Ρογγανάκη, Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Καρδίτσας και Γενικός Οικογενειακός Ιατρός.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης  κ. Νούσιος Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Στάθης Θεοφάνης, οι Αντιδήμαρχοι κκ Πούπης Νίκος και Κωτίνας Σωκράτης, η Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καραμπέκου Μαρία και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας κ. Γραμμένος Κωνσταντίνος.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αφυπνίσουμε τους πολίτες του Δήμου μας ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν κ να αποκωδικοποιούν σημάδια που μπορεί να κρύβουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Το φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης υπάρχει και στην πιο μικρή κοινωνία και δεν επιτρέπεται κανένας πολίτης να εθελοτυφλεί.

Στο Κέντρο Κοινότητας Μουζακίου  εργάζονται δύο Κοινωνικοί Επιστήμονες , μία Κοινωνική Λειτουργός και μία Ψυχολόγος, όπου μπορείτε να απευθυνθείτε με σκοπό την ψυχοκοινωνική στήριξη και την καθοδήγηση σας.

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στα πλαίσια του Περιφερειακού Επιχειρησιακού  Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.




Total
0
Shares
Previous Article
Κοίμηση της Θεοτόκου Μουζακίου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών η Όλγα Παπαδάκου

Next Article
kideia keri

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Ντίνος Λιάρος