Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιτυχής επιχείρηση για τη διάσωση σκύλου-φύλακα από το ΑΤ Μουζακίου-ΠΥ Μουζακίου & 8η ΕΜΑΚ

 

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση σκύλου φύλακα, μάρκας Κεντρικής Ασίας Αλαμπάιμ, στήθηκε στην περιοχή Κουμπουριανά Μουζακίου Καρδίτσας στη θέση Δραγώι, κατόπιν κλήσης του ιδιοκτήτη αυτού στην Αστυνομία Μουζακίου.

Με μεγαλη επιτυχία οργανώθηκε η επιχείρηση σήμερα από την Διοικητή του Τμήματος Μουζακίου, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Μουζακίου και τον Διοικητή της ΕΜΑΚ Θεσσαλίας. Ο σκύλος ήταν εγκλωβισμένος τέσσερις μέρες σε χαράδρα ύψους 200 μέτρων σε βραχώδη περιοχή με κάθετο και απότομο γκρεμό. Η κατάβαση στο σημείο όπου εγκλωβίστηκε ήταν απροσπέλαστη και αδύνατη χωρίς τη συνδρομή των ανδρών της ειδικής ομάδας ΕΜΑΚ οι οποίοι με επαγγελματισμό και περίσσια ανθρωπιά έφεραν εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή. Η επιχείρηση διήρκεσε τέσσερις ώρες.

Μέσω του mouzakinews.gr η Διοικητής του τμήματος Μουζακίου κ.Παλάντζα Κωνσταντίνα, ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση και είναι τιμή της για την άψογη συνεργασία: κ.ΚΙΤΣΙΟ Λαμπρό Διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, κ.ΦΟΥΚΑ Στυλιανό Διοικητή της Πυροσβεστικής Μουζακίου, κ.ΔΡΟΥΜΠΟΥΡΑ Πασχάλη Πυρονόμο, επικεφαλή της 8ης ΕΜΑΚ, κ.ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ Βασίλειο Πυρονόμο (ΕΜΑΚ), κ.ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Κων/νο Πυρονόμο (ΕΜΑΚ), κ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ Ευθύμιο Πυρονόμο (ΠΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ) και κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ Αχιλλέα ΠΠΥ (ΠΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ).

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

diasosi skylou koumpouriana 3

diasosi skylou koumpouriana 5

diasosi skylou koumpouriana 2

diasosi skylou koumpouriana 4




Total
0
Shares
Previous Article

Εργασίες συντήρησης στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Δήμος Αργιθέας: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…