Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”

κύριε Γιώτη

Ως κάτοικος, δημότης και επιχειρηματίας του χωριού μας, Μαυρομματίου Καρδίτσας, θα ήθελα να μου απαντήσετε βάσει ποιων κριτηρίων επιλέγετε, σεις ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου αλλά και τα μέλη αυτού, ποιος και με ποιο τρόπο θα βοηθήσει τον Σύλλογο μας τόσο εθελοντικά όσο και οικονομικά.

Αναφέρω, ενημερώνοντας όσους δεν γνωρίζουν, πως διατηρώ κατάστημα στο χωριό μας τα τελευταία πέντε χρόνια. Ουδέποτε δέχθηκα ενημέρωση από τον Σύλλογό μας παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου προς τον Πρόεδρο του, ώστε να συμβάλλω τα ανάλογα. Αναφέροντας μόνο τα τελευταία γεγονότα, το Καλοκαίρι 2017, πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας ο “Καραϊσκάκειος Δρόμος” με αφετηρία την Καρδίτσα και τερματισμό την πλατεία μας. Ο Σύλλογος και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος αναζήτησε ¨επιλεκτικές¨ χορηγίες για την δημιουργία ενδυμασιών. Οι χορηγίες ήταν ταυτόχρονα και διαφήμιση για όσους συνεισέφεραν. Στην ερώτησή μου προς τον Πρόεδρο γιατί δεν ερωτήθηκα, αν επιθυμώ να συνεισφέρω, η απάντηση που έλαβα ήταν “ΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ”.

Την Κυριακή 04.02.2018 θα πραγματοποιηθεί σε κατάστημα του χωριού μας, συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου και κοπή πίτας. Ενημερωτική αφίσα τοιχοκολλήθηκε σε όλα τα καταστήματα του χωριού πλην του δικού μου. Κύριε Γιώτη, αυτό θα πρέπει να το εκλάβω πάλι ως παράλειψη;

κύριε Γιώτη

Σας γνωστοποιώ ότι την Κυριακή θα παρευρεθώ, τόσο εγώ όσο και πελάτες του καταστήματός μου στην εκδήλωσή του Συλλόγου και ας μην μπήκατε στον κόπο, για ακόμη μια φορά, να μας ενημερώσετε. Οι κινήσεις σας αυτές προσβάλλουν τόσο εμένα και τους πελάτες του καταστήματός μου, που στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι του χωριού μας, όσο και εσάς τον ίδιο που υποτίθεται, ότι εθελοντικά αναδεικνύεται το μέρος όπου όλοι μεγαλώσαμε και κανονικά θα έπρεπε όλοι να φροντίζουμε για την ανάδειξη του.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας κύριε Γιώτη, Αγαπητέ Συντοπίτη Τάκη, δεν είναι οικογενειακή επιχείρηση. Άλλο οι οικογενειακές επιχειρήσεις και άλλο ο εθελοντισμός.

Η αναφορά μου γίνεται μόνο στα συγκεκριμένα περιστατικά που συνέβησαν φέτος. Είμαι σε θέση όμως όποτε μου ζητηθεί να αναφέρω και παλαιότερα.

Με λυπεί το γεγονός ότι υπάρχουν συντοπίτες μας, που βρίσκονται μακριά από το χωριό μας και όμως βρίσκουν τρόπους ώστε να διαφημίζουν τον τόπο μας, στον Καναδά στην Αμερική στην Γερμανία, εν αντιθέσει με άλλους που φροντίζουν για την υποβάθμισή του και όχι για την αναβάθμισή του.

Δεν αρκεί να γνωρίζουμε μόνο την ιστορία του χωριού μας και του ήρωά του Γεώργιου Καραϊσκάκη, κύριε Γιώτη. Οι πράξεις μας πρέπει να συνάδουν με τα λόγια μας.

Περιμένω την απάντησή σας.

Με εκτίμηση
Κώστας Πάπαρης




Total
0
Shares
Previous Article

Νέα άλματα για τον Μύλο των Ξωτικών

Next Article

Οι Βαλκανικοί λαοί έχουν μέλλον μόνο στην κοινή τους πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστές

Related Posts