Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επικυρώθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο οι πίνακες αδειών άσκησης υπαιθρίου εμπορίου

Επικυρώθηκαν με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου οι πίνακες Αδειών Άσκησης Υπαίθριου Εμπορίου (πλανόδιο) σε φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια βιοποριστικού επαγγέλματος, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 22 & 23 του Ν.4264/2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας – Τμήμα Εμπορίου -Τουρισμού (Παναναστασίου και Κουμουνδούρου, Λάρισα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Laikes agores new mouzakinews

Οι δικαιούχοι, σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, οφείλουν να υποβάλλουν από 13/7/2015 έως 22/7/2015 στην υπηρεσία μας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

• Βεβαίωση της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας περί υποβολής δήλωσης έναρξης – άσκησης επιτηδεύματος του γυρολόγου.
• Πιστοποιητικό εγγραφής του αρμόδιου ασφαλιστικού φορέα.
• Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες.

και εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων – ποτών

• Βεβαίωση της Υγειονομικής Υπηρεσίας από την οποία να προκύπτει ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις της ισχύουσας υγειονομικής νομοθεσίας.
• Πιστοποιητικό υγείας του κατόχου ή του αναπληρωτή του.




Total
0
Shares
Previous Article

Δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 638.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Next Article

Ιατρείο Θεοφάνη Τσιρογιάννη-Ειδικός Ιατρός Γενικής Ιατρικής

Related Posts

Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας