Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επί τάπητος τα προβλήματα του Νοσοκομείου Καρδίτσας

nosokomeio karditsas

 

Εποικοδομητική συζήτηση για θέματα δημόσιας υγείας του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιου με τον το Σύλλογο Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας

Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και αγαστής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Νούσιου και εκπροσώπων του Συλλόγου «Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας».

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, της Περιφερειακής Συμβούλου κας Λίας Ρογκανάκη, του Προέδρου του Συλλόγου κ. Βασιλείου Νίκου, του Αντιπροέδρου κ. Μιχάλη Πετράνη, του Γενικού Γραμματέα κ. Νικολάου Τσιότσιου και του μέλους κας Νέλλης Παναγοπούλου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νοσοκομείο σχετικά με τις σημαντικές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό κυρίως στην Παιδιατρική και Γυναικολογική Κλινική  και από πλευράς Αντιπεριφερειάρχη εκφράστηκε η πλήρης συμπαράστασή του στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος, όπως επίσης και το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Γ.Ν. Καρδίτσας για την παροχή υπηρεσιών έτσι ώστε να ωφελείται η δημόσια υγεία και ο άνθρωπος.

Επίσης, υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές και για δομικού χαρακτήρα μεταρρυθμίσεις.

Στο κάλεσμα συνεργασίας του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Καρδίτσας, ο κ. Νούσιος δήλωσε παρών, επισημαίνοντας την πάγια θέση της Περιφέρειας για ανάδειξη της δημόσιας υγείας ως απόλυτης προτεραιότητας της εθνικής πολιτικής υγείας.




Total
0
Shares
Previous Article
Nousios antiperiferiarxis Karditsas slide

Παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Νούσιος

Next Article
Agorastos famelos slide

Μήνυμα Κ. Αγοραστού για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2019