Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Αθ. Καρύδα με το συνδυασμό του ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στο Τ.Δ. Παλαιοχωρίου

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ “ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ” ΣΤΟ Τ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Αθανάσιος Καρύδας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παλαιοχώρι, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού “ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ” και από το επιτελείο του.

Συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής, αλλά και τοπικούς φορείς, ενημερώθηκε για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσον αφορά θέματα διαβίωσης, και εργασίας.

Ο Αθανάσιος Καρύδας δήλωσε, πως προτεραιότητα του συνδυασμού του, είναι να σταθούν αρωγοί στα προβλήματα της περιοχής, καθότι η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ διακατέχεται από εργατικό ζήλο, στο να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο και να στηρίξει, έχοντας ως άξονα της ιδεολογίας της την ισόρροπη ανάπτυξη, του αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα και την επιχειρηματικότητα, όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως πολιτικής θέσης και άποψης.

“Όλοι μαζί, θα δημιουργήσουμε έναν καινούριο Δήμο Μουζακίου, σύγχρονο και αποτελεσματικό, σεβόμενοι τις ανάγκες όλων των τοπικών κοινοτήτων, συνεργαζόμενοι με τα κατά τόπους Κοινοτικά Συμβούλια”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου, Αθανάσιος Καρύδας.

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

nea elpida palaiohori




Total
0
Shares
Previous Article
ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Προγραμματική δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αθ. Καρύδα και της ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Next Article
Ορέστης Ψαχούλας

Τα επιδόματα τρύπιο σωσίβιο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Related Posts