Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου κ. Καρύδα στη Λοξάδα και στα Κανάλια

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου κ. Καρύδα στη Λοξάδα και στα Κανάλια

 

Τη Λοξάδα και τα Κανάλια επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ Αθανάσιος Καρύδας με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και εθελοντών του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση από τους προέδρους των κοινοτήτων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες για την κατάρτιση του προγράμματος δράσης και την επίλυση τυχόν άμεσων προβλημάτων.

Στη Λοξάδα την ομάδα υποδέχθηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητος κ. Γεώργιος Μούντζιας ο οποίος ενημέρωσε για όλα τα θέματα του χωριού. Το κυριότερο είναι η αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει και που δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά μπορεί να γίνει πόλος έλξης αθλητών λόγω της γειτνίασης με την πόλη της Καρδίτσας.

Στα Κανάλια που επισκεφθήκαμε στη συνέχεια, ο πρόεδρος του χωριού κ. Ζέκιος Χριστόδουλος ενημέρωσε τον κ. Καρύδα και την ομάδα του για τα θέματα του χωριού.

Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια τα Κανάλια έχουν γίνει προορισμός για τους καλοφαγάδες της Καρδίτσας με τις ωραίες ταβέρνες που διαθέτει και την πολύ ωραία θέα προς τον κάμπο.

Στη φωτογραφία στην πλατεία των Καναλίων, από αριστερά: Αθανάσιος Καρύδας, Αθανάσιος Παπουτσής, Εύη Πάττα, Θωμάς ΦΩΤΗΣ, Βασιλική Πλακιά και Χρήστος Αναστασίου.

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ
Γραφείο τύπου

kanalia




Total
0
Shares
Previous Article

Αναβίωσε μετά από χρόνια το Καρναβάλι της Πηγής

Next Article
karydas athanasios 1

Αθανάσιος Καρύδας: Όλοι μαζί μπορούμε...

Related Posts