Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Δ/ντη Καρδίτσας στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας

 

Τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο νέος αστυνομικός Δ/ντης Καρδίτσας Ταξίαρχος κ. Δ. Γατσουνιάς. Ο κ. Τσιάκος ευχήθηκε στον κ. Γατσουνιά για την ανάληψη των νέων καθηκόντών του και τον διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπηρεσίες της Περ. Ενότητας, στηρίζουν πάντοτε το αστυνομικό έργο. Επίσης ο κ. Τσιάκος επισήμανε στον Αστυνομικό Δ/ντη ότι η αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών είναι σημαντικό ζητούμενο στην εποχή μας και προς αυτή την κατεύθυνση το προσωπικό της τοπικής αστυνομικής δύναμης έχει δώσει σπουδαία δείγματα γραφής.

Από την πλευρά του ο κ Γατσουνιάς ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή και για τα καλά του λόγια. Επίσης τον διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της αστυνομικής δύναμης της περιοχής καταβάλουν και θα συνεχίσουν να καταβάλουν, το μέγιστο δυνατό της προσπάθειας, ώστε να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους και στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Τέλος Αντιπεριφερειάρχης και Αστυνομικός Δ/ντης συμφώνησαν σε στενή συνεργασία για μεγιστοποίηση των θετικών αποτελεσμάτων υπέρ των πολιτών.




Total
0
Shares
Previous Article

H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. στο Τελ Αβίβ

Next Article

Σεμινάριο για τις «Πολυλειτουργικές καλλιέργειες δασικών ειδών»

Related Posts