Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ σε ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ΕΤΑΣ

Ενημέρωση του Π. Χρηστίδη για θέματα του Περιφερειακού Τύπου

 

Ενημέρωση του Π. Χρηστίδη για θέματα του Περιφερειακού Τύπου 

Τα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε) και του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών (ΕΤΑΣ) στο Βόλο, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλος Χρηστίδης.

Τον εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε κ. Δημήτρης Χορταργιάς, ο πρόεδρος του ΕΤΑΣ κ. Σωτήρης Κέλλας, ο έφορος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, καθώς και ο ταμίας και η έφορος του ΕΤΑΣ κ.κ. Ηλίας Κουτσερής και Κατερίνα Τσιάρα, αντίστοιχα.

Ο κ. Χρηστίδης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο χώρο του περιφερειακού τύπου, για τα νέα ασφαλιστικά δεδομένα που ισχύουν πλέον για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους όλης της χώρας και τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Η συζήτηση περιστράφηκε ειδικότερα στο θέμα της ενίσχυσης του περιφερειακού  τύπου και όλων των ΜΜΕ, καθώς και στην απορρόφηση επαγγελματιών δημοσιογράφων σε δήμους και οργανισμούς.

Όπως τονίστηκε από την πλευρά των μελών της Ένωσης και του Ταμείου, δεν νοείται άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο της επαγγελματικής δημοσιογραφίας, να προσλαμβάνονται ως ειδικοί σύμβουλοι σε θέματα προβολής και ενημέρωσης.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ δεσμεύτηκε τόσο για την περαιτέρω συνεργασία με τη Διοίκηση της Ένωσης και του Ταμείου, όσο και για την προώθηση των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της  συνάντησης.




Total
0
Shares
Previous Article

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας: Ανακοίνωση για τα ημερολόγια

Next Article

Εντυπωσιακή η έκθεση παλιών ποδηλάτων στην Καρδίτσα