Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του Δημάρχου Πύλης κ. Μαράβα στην Τ.Κ. Γαρδικίου

Την Κυριακή, – 13 του μήνα Αυγούστου -, ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χαντζή Σωτήριο, από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Ούτρα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαρδικίου κ. Άρη Αλεξίου, από τα μέλη του ιδιαίτερου Γραφείου του, επισκέφτηκε το Γαρδίκι.

Το Γαρδίκι, που τέτοια εποχή, φορά τα καλά του, υποδέχεται τους απανταχού Γαρδικιώτεςκαι τους φίλους τους και γιορτάζουν την Παναγία και το Καλοκαίρι.

Την ίδια μέρα έγιναν τα εγκαίνια του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Γαρδικίου, από τον Ευεργετικό Σύλλογο «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» και την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. ΤζένηΣγούρου – Θανασούλα.

Ένα όμορφο χώρο που δείχνει την ιστορία του Γαρδικίου στο διάβα του χρόνου και αποτελεί στολίδι και κύτταρο πολιτισμού για τις νεώτερες γενιές.

Ο Δήμαρχος Πύλης τόνισε την αναγκαιότητα όλοι να είναι όλοι οι Γαρδικιώτες ενωμένοι, σαν μια γροθιά,  για να βαδίσουν στα βήματα των προγόνων τους, να προχωρήσουν μπροστά σε πείσμα των καιρών.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου είπε ότι «… όταν η αγάπη για την παράδοση και τον τόπο είναι αληθινή τότε ξεπερνά τα μεγαλύτερα εμπόδια και κάνει θαύματα…».

Παρόντες ήταν πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες, τοπικοί παράγοντες, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βουλευτές και υποψήφιοι Βουλευτές.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

DSC09914

DSC09918

DSC09920

DSC09924

DSC09925




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Next Article

Παράσταση Καραγκιόζη - Λαϊκό παραδοσιακό γλέντι στους Καλογήρους