Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιου στον Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεο

Nousios Timotheos slide

 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας  κ. Κωνσταντίνος Νούσιος στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη για τα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας την βεβαιότητα για αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.

 Σε πολύ θερμό κλίμα, το οποίο αποτυπώνει απόλυτα την καλή διαπροσωπική σχέση που ενυπάρχει μεταξύ τους, στη συνάντηση συζητήθηκαν υπηρεσιακά, κοινωνικά, και φιλανθρωπικά θέματα.

 Ο κ. Νούσιος υπογράμμισε τον πολύπλευρο ρόλο της Εκκλησίας της Ελλάδος σε όλες τις κρίσιμες περιόδους για τη χώρα, ενώ προσφέρθηκε να μελετήσει χρονίζουσες υποθέσεις, προσβλέποντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία.

 Από την πλευρά του, ο Σεβασμιότατος εκδήλωσε την ικανοποίησή  του για τη γνώση του κ. Νούσιου επί των τοπικών εκκλησιαστικών θεμάτων και εξέφρασε την πίστη του ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας θα συνεχίσει να βρίσκεται στη διάθεση της Μητρόπολης.

Nousios Timotheos




Total
0
Shares
Previous Article
dimotiko simvoulio Argitheas

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας

Next Article
eforia

Μειώσεις φόρων έως 59% για επαγγελματίες από το 2020 - Όλες οι λεπτομέρειες

Related Posts