Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη της Χρυσούλας Κατσαβριά Σιωροπούλου στην Πρόνοια Καρδίτσας

Την Δ/νση Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας υγείας ( Πρόνοια) Καρδίτσας επισκέφτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου.

Την Δ/νση Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας υγείας ( Πρόνοια) Καρδίτσας επισκέφτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου.

Η βουλευτής ενημερώθηκε λεπτομερώς για την λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου , για τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας  καθώς και τα προγράμματα καταπολέμησης της φτώχειας  του Υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης που υλοποιούνται,  όπως επίσης και για τις κοινωνικές εθελοντικές δράσεις . Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος  εθελοντισμού, ειδικών πληθυσμιακών – κοινωνικών ομάδων και αλληλεγγύης Ελένη Αντωνίου, καθώς και τα στελέχη της υπηρεσίας  κ.κ. Κατερίνα Καφαντάρη και Ευαγγελίδου Λίτσα κοινωνικοί λειτουργοί.

Κατά την διάρκεια  της συνάντησης η βουλευτής τόνισε την πρόθεση του Υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης αλλά και την προσωπική προσπάθεια της κ. Φωτίου  να στηρίξει όλες εκείνες τις δομές και πρωτοβουλίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός όλων των  νοικοκυριών που διαβιούν  σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Παράλληλα και οι δύο πλευρές έθεσαν από κοινού τα ειδικά προβλήματα των ρομά που αφορούν τόσο στην φτώχεια όσο και στην εκπαίδευση τους.

Στον γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε τέθηκε τέλος  το θέμα των Κέντρων Κοινότητας , η ανάγκη σύστασης κοινωνικών υπηρεσιών σε όλους  τους Δήμους του ν. Καρδίτσας και τονίστηκαν οι  πολύπλευρες δράσεις  της Πρόνοιας  σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που χρήζουν βοήθειας.

Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου

βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Δωρεάν είσοδος και 9 δωρεάν δράσεις στον 6ο Μύλο των Ξωτικών

Next Article

Δυο νέα έργα οδικής ασφάλειας συνολικού προϋπολογισμού 273.631,20 ευρώ για την Π.Ε Καρδίτσας