Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη της ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στον Μητροπολίτη

.

Επίσκεψη της ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε, το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουνίου, αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης του Δήμου Καρδίτσας «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» με τον επικεφαλής της, τ. δήμαρχο κ. Κώστα Παπαλό.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν η πρώτη από μια σειρά επαφών που έχει δεσμευτεί η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» ότι θα κάνει μέσα στο επόμενο διάστημα με όλους τους τοπικούς φορείς με στόχο την ανταλλαγή απόψεων, καθώς και την καταγραφή και προώθηση προβλημάτων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα από απασχολούν την τοπική μας Εκκλησία και ιδιαίτερα αυτά της λειτουργίας των κοινωνικών δομών της μέσα από τις οποίες επιτελεί ένα πραγματικά θεάρεστο έργο.

Οι δύο πλευρές είχαν τη δυνατότητα να αναφερθούν και σε θέματα που άπτονται τόσο του Δήμου Καρδίτσας όσο και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αφορούν είτε έργα είτε την καθημερινότητα του πολίτη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τη «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» για το ενδιαφέρον της και την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν αλλά και  γενικότερα για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσά τους.

Τον επικεφαλής της παράταξης κ. Κώστα Παπαλό συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σταύρος Παπαγεωργίου και Λάμπρος Τσιούκης.




Total
0
Shares
Previous Article

Στον ημιτελικό προκρίθηκε η IPA Καρδίτσας

Next Article

Αποκαθιστά ζημιές στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…