Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο

Των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπ. Λάππα και Παν. Βράντζα

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη  Παρασκευή  συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπ. Λάππα και Παν. Βράντζα με το Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας και το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων.

Αφορμή  στάθηκε το ενδιαφέρον των τριών  βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση με το Δ/ντα Συμβούλου κ. B. Καραγιάννη της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», για την αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου.

Οι βουλευτές ενημέρωσαν τους συλλόγους  ότι αποτελεί μεγάλης σημασίας  η ανακαίνιση του κτιρίου, λόγω των πολλών προβλημάτων του αλλά και  επιτακτική ανάγκη η κατασκευή του νέου κτιρίου,  λόγω ελλείψεων χώρου για αίθουσες ακροατηρίων , χώρους φύλαξης πειστηρίων, γραφείων κλπ

Τονίστηκε, ότι η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» – κατασκευαστικός φορέας  του ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες –  το επόμενο διάστημα θα παραβρεθεί  με  κλιμάκιο  στο χώρο του δικαστικού μεγάρου, για αυτοψία και επιλογή των καλύτερων λύσεων.

Επίσης οι σύλλογοι ανέπτυξαν στους βουλευτές και άλλα αιτήματά  τους , όπως τις  ελλείψεις σε προσωπικό, την εγκατάσταση δικτύου η/υ και αντικατάσταση των απαρχαιωμένων υπολογιστών, την εγκατάσταση του προγράμματος «Σύζευξις» και σύνδεση internet σε όλες τις υπηρεσίες.

syriza logo 11




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στο Μουζάκι

Next Article

Φωτορεπορτάζ και βίντεο του αγώνα Α.Ο. Αγναντερού - Α.Σ. Σώκρατες