Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεο πραγματοποίησε ο κ. Κολοκύθας

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου ο Πολιτευτής του κόμματος Τελεία – Απ. Γκλέτσος Ν. Καρδίτσης κ. Απόστολος Κολοκύθας για να λάβει την ευχή του. Ο κ. Κολοκύθας ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την θερμή υποδοχή του και τον συνεχάρη για τον αγώνα που κάνει και για τη βοήθεια που προσφέρει στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως ο ρόλος της Εκκλησίας στη στήριξη της Ελληνικής οικογένειας και των αδύναμων οικονομικά πολιτών αλλά και όσα διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Ο κ. Κολοκύθας ανέφερε μεταξύ άλλων «το βουλευτικό αξίωμα είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Οι βουλευτές θα έπρεπε να υπηρετούν τους πολίτες και όχι το αντίθετο που συμβαίνει σήμερα.

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στην Τελεία δεν έχουμε την πολιτική σαν επάγγελμα, παρά μόνο είμαστε πολίτες που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος και θέλουμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην κοινωνία και στη χώρα.»




Total
0
Shares
Previous Article

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του ΣΔΕ Καρδίτσας στο ΚΠΕ Περτουλίου

Next Article

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία