Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη κλιμακίου του Κ.Κ.Ε. στο Δήμαρχο Πύλης

Αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε. αποτελούμενη από τον κ. Γεώργιο Καϊκη – μέλος της Επιτροπής περιοχής Θεσσαλίας του Κ.Κ.Ε. καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πύλης κ. Απόστολο Ζάχο, επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας Αντιπολίτευσης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, με σκοπό την κατάθεση των απόψεων του Κ.Κ.Ε. επί θεμάτων καθημερινότητας.

Τα θέματα που τέθηκαν ήταν τα κάτωθι:

1ον: Τα μέτρα πρόληψης και προετοιμασίας ενόψει του καλοκαιριού, για την αντιπυρική προστασία.

Επισημάνθηκαν οι ελλείψεις, τα κενά, η υποχρηματοδότηση, από την πλευρά της κεντρικής εξουσίας, για την ορθή και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

2ον: Την πλήρη αποζημίωση, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, των πλημμυροπαθών της Τοπικής Κοινότητα Παραποτάμου και του οικισμού ΒΑΛΟΜΑΝΤΡΙΟΥ.

3ον: Την διεκδίκηση με όλους τους τρόπους, με κάθε μορφή αγώνα, ώστε η Δημόσια περιουσία να είναι Δημόσια και όχι διεκδικούμενη από την Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνα.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας αποδέχθηκε πλήρως τις παραπάνω απόψεις και συμφώνησε στην κοινή προσπάθεια και δράση.




Total
0
Shares
Previous Article

Από το Μαυρομμάτι και τη σπηλιά του Καραϊσκάκη ξεκινάνε τα "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2017"

Next Article

Λίγα λόγια μνήμης στον μπάρμπα Θύμιο Σταμούλη

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…