Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη Ασημίνας Σκόνδρα στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας  

skondra nousias

Τον νέο  αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κώστα Νούσιο επισκέφθηκε στο γραφείο του, η Βουλευτής ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Μια επίσκεψη που δεν έμεινε σε εθιμοτυπικό επίπεδο, αφού συζητήσανε επί της ουσίας, ζητήματα και προτεραιότητες που αφορούν το Νομό.

Η κ. Σκόνδρα, μετά τα συγχαρητήρια και τις ευχές, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα έργα και δράσεις που θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο φιλόδοξο σχέδιο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις της Π.Ε. , με στόχο πάντα την ανάπτυξη του τόπου μας, την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας και την καλυτέρευση της ζωής όλων.

«Θεωρώ βέβαιη την επιτυχία σας, αφού πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, με μακρά πορεία στην Περιφέρεια, άρα και γνώστη των προβλημάτων του Νομού. Πιστεύω ότι  η επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου Αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Τσιάκου, είναι μια καλή βάση για εσάς και αισιοδοξώ, γιατί διαπιστώνω ότι και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, δείχνει αμέριστο ενδιαφέρον για την Καρδίτσα και έχει δρομολογήσει έργα πολύ σημαντικά για τον τόπο μας».

Ο κ. Νούσιος από την πλευρά του, ευχαρίστησε την Βουλευτή για τις ευχές και τη διάθεση συνεργασίας και την διαβεβαίωσε, ότι θα βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία και συνεννόηση μαζί της.  Δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω το αμέριστο ενδιαφέρον, τη δραστηριότητα και τους αγώνες, γύρω από τα ζητήματα που αφορούν το Νομό μας και τους συμπολίτες μας. Σίγουρα η συνεργασία είναι επιβεβλημένη για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Χάρηκα δε, για την ετοιμότητα και την ταχύτητα με την οποία, όπως πληροφορήθηκα, ενημερώσατε και διεκδικήσατε από τη νέα κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, την ολοκλήρωση του έργου του Αχελώου, του φράγματος της Μεσοχώρας και του βορείου Τμήματος του Ε65. Θεωρώ βέβαιο ότι ενώνοντας δυνάμεις η επιτυχία του έργου μας θα είναι μεγαλύτερη και καλύτερη».




Total
0
Shares
Previous Article
pas Argitheas Prodromiakos

ΠΑΣ Αργιθέα - Προδρομιακός: Συντονιστείτε...Αρχίζει το ματς!

Next Article
kotsos Tsiaras dikastiko Karditsa

Στον αγιασμό για το νέο δικαστικό έτος παρέστη ο βουλευτής Ν.Δ. ν.Καρδίτσας Γ. Κωτσός