Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίδομα παιδιού: Πιθανές ημερομηνίες πληρωμής

 

Πλησιάζει η πρώτη πληρωμή του Επιδόματος Παιδιού του ΟΠΕΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι οι ημερομηνίες που «παίζουν» για την πληρωμή.

Όπως έκανε γνωστό μιλώντας στα dikaiologitika.gr ο Διοικητής του ΟΠΕΚΑ κ. Πλιάκης, στις 29 Μαρτίου επιδιώκει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης να καταβάλλει την πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού.

Αν δεν προλάβουν οι υπηρεσίες να είναι έτοιμες μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, τότε λόγω του Πάσχα των Καθολικών, η πρώτη δόση θα καταβληθεί οπωσδήποτε στις 3 Απριλίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο υπολογισμός του ύψους της α’ δίμηνης δόσης του επιδόματος θα γίνει με βάση τις εκκκαθαρισμένες φορολογικές δηλώσεις του 2017 και με τα περυσινά Α21, ενώ το ύψος των επόμενων δόσεων θα προσδιοριστεί με βάση τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης που θα υποβληθεί φέτος.

Στόχος του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων είναι η καταβολή της κάθε δίμηνης δόσης του επιδόματος να γίνεται το αργότερο σε ημερομηνία μέχρι στις 25 για κάθε δεύτερο μήνα (Π.χ α’ δόση τέλη Μαρτίου, β’ δόση τέλη Μαΐου κ,ο,κ).




Total
0
Shares
Previous Article

Προκήρυξη εξετάσεων για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Next Article

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε γίνεται η πληρωμή του μηνός Μαρτίου