Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επέστρεψε ο Π. Γκινής στην ΑΕ Μουζακίου – Φιλική ρεβάνς με ΑΟ Αγναντερού

 

Επέστρεψε στην ΑΕ Μουζακίου ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Γκινής. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του ΑΟ Κρανέας και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στους “κιτρινόμαυρους”.

Φιλική ρεβάνς σε διάστημα μιας εβδομάδας έδωσαν ΑΕ Μουζακίου και ΑΟ Αγναντερού.

Μετά το φιλικό του Σαββάτου (25/8) στην έδρα του Αγναντερού, οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε νέο τεστ δοκιμασίας που έγινε στο γήπεδο του Μουζακίου.

Νικητής και αυτή τη φορά ήταν ο ΑΟ Αγναντερού, με τις δύο πλευρές, όπως είναι φυσικό να βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας, συμμετέχοντας σε διαφορετικές κατηγορίες.

Παρόλα αυτά, για την ΑΕΜ του Παναγιώτη Ταμπάκου, ήταν μία ακόμη δοκιμασία με αντίπαλο επιπέδου, με τον έμπειρο προπονητή να επιθυμεί τόσο από την προετοιμασία, όσο και από τα φιλικά να δει τους ποδοσφαιριστές τους να αλλάζουν επίπεδο και να μυούνται σε πιο δύσκολες αγωνιστικές καταστάσεις.

Για την ιστορία, το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε έπειτα από τέρμα του Βάιου Μίχου στο α’ μέρος και το αυτογκόλ του Κωστάκη στην επανάληψη. Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 80 λεπτών.

Επόμενο φιλικό για την ΑΕ Μουζακίου αυτό της Τετάρτης (5/9) με αντίπαλο τον ΑΟ Πορταϊκό Πύλης εντός έδρας.




Total
0
Shares
Previous Article

Με 5 προσθήκες ενισχύεται ο ΑΣ Αργιθέας

Next Article

ΣΕΙΣΜΟΣ 31-08-2018 - Να κηρυχθεί σεισμόπληκτος ο Δήμος Αργιθέας

Related Posts