Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επέκταση συνεργασίας του Θεόνη με τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη επεκτείνει την επιτυχημένη συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα των super markets Γαλαξίας & είναι πλέον διαθέσιμο σε ακόμη περισσότερα καταστήματα του πανελλαδικού δικτύου του.

Η συνεργασία ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και σημείωσε σημαντική επιτυχία από την αρχή. Ακολουθώντας τη θετική ανταπόκριση των καταναλωτών, η γνωστή αλυσίδα super markets Γαλαξίας συνεχίζει τη διάθεση του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη σε επιπλέον γεωγραφικά σημεία, καλύπτοντας τις Περιφέρειες Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και τις πόλεις Πάτρα, Κόρινθο και Αίγιο. Με την επέκταση της συνεργασίας, οι πιστοί καταναλωτές, λαμβάνοντας υπόψιν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Θεόνη, μπορούν πλέον να βρίσκουν το αγαπημένο τους νερό σε ολοένα και περισσότερα σημεία στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρα, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε:  annie@theoniwater.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Τοποθέτηση Αγοραστού στην 11η Πανελλήνια Σύνοδος Φο.Δ.Σ.Α.

Next Article

Η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”