Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με λαμπρότητα και περηφάνια ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Μουζάκι

 

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου ξεκίνησε το πρωΐ με την επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός κ. Χαρίκλεια Καραδήμα, καθηγήτρια θεολόγος του Γυμνασίου Μουζακίου.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου καθώς και εκπροσώπους συλλόγων και σχολείων. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των Ηρώων και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την φιλαρμονική του Δήμου Μουζακίου.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την μαθητική παρέλαση στην κεντρική Λεωφ. Αντώνη Βασιλείου και τα παιδικά τμήματα του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ” που χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια.

mouzaki parelasi 25martioy2018

[RPG id=64146]



Total
0
Shares
Previous Article

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στο χωριό του Καραϊσκάκη η επέτειος της 25ης Μαρτίου

Next Article

Συνάντηση Τσιαντή-Καρέλλα για τις κατασκηνώσεις της Νεράϊδας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…