Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξωδικό στον ΕΟΠΥΥ απέστειλε ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας

Σχετικά με το πρόβλημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους ιατρούς ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας κοινοποίησε εξώδικο προς τον ΕΟΠΥΥ, το κείμενο του οποίου έχει ως εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, που εδρεύει στην Καρδίτσα (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 24) και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Εθνικός Οργανισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας» (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στην οδό Αποστόλου Παύλου 12 και εκπροσωπείται νόμιμα.

———————-

Όπως γνωρίζετε, ο Εθνικός Οργανισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας» (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), που συστάθηκε δυνάμει του Ν.3918/2011, αποτελεί τον καθολικό διάδοχο των Ασφαλιστικών Οργανισμών παροχής υγείας (π.χ. Ο.Π.Α.Δ.), στον οποίο αυτοί οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν, σύμφωνα με τα ειδικότερα αναφερόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

Όπως, επίσης, γνωρίζετε, οι συμβάσεις των ιατρών με τα ασφαλιστικά αυτά ταμεία μεταφέρθηκαν ομοίως στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Εκ των προαναφερθεισών συμβάσεων δεν έχουν καταβληθεί στους ιατρούς δεδουλευμένες αμοιβές τους για τα έτη 2010 και 2011.

Με την παρούσα ζητούμε να προβείτε άμεσα και νομιμοτόκως στην πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των από τις παραπάνω αιτίες ληξιπρόθεσμων οφειλών σας προς τους ιατρούς

Κατόπιν των ανωτέρω

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ εντονότατα για την παραπάνω αντισυμβατική και αντίθετη με το νόμο συμπεριφορά σας και σας ΚΑΛΟΥΜΕ να προβείτε άμεσα, εντός τριών (3) ημερών από τη λήψη της παρούσας, σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την εκπλήρωση των ως άνω υποχρεώσεών σας. Σε αντίθετη περίπτωση σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι σε περίπτωση που δεν προβείτε στις ανωτέρω ενέργειες θα ασκήσουμε όλα τα δικαιώματα που μας παρέχει ο νόμος απευθυνόμενοι στα αρμόδια Δικαστήρια προς άρση και παράλειψη της προσβολής των δικαιωμάτων των ιατρών – μελών μας. Με ρητή επιφύλαξη κάθε άλλου νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτόν προς τον οποίο απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς τη ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΛΟΚΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΙΜΟΣ ΘΩΜΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 56χρονος στην Καρδίτσα με 82 γραμμάρια κάνναβης

Next Article

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Βατσουνιάς

Related Posts