Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξορθολογισμό των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για τις επιχειρήσεις μελετά η Δημοτική αρχή Καρδίτσας

tsiakos dimotika teli

 

Σύσκεψη για το θέμα των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε ότι αφορά τους επαγγελματίες, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Καρδίτσας με τη διοίκηση τους Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν το θέμα  εξορθολογισμού των τελών για μια σειρά από επιχειρήσεις.

Στη σύσκεψη οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΕΒΕ υπογράμμισαν ότι θα πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός ώστε όλες οι επιχειρήσεις να πληρώνουν ότι τους αντιστοιχεί και να υπάρχει δικαιοσύνη στην κατανομή των βαρών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος άκουσε διεξοδικά τις προτάσεις της διοίκησης του ΕΒΕ και δεσμεύθηκε πως μετά από συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σχορετσανίτη και τις οικονομικές υπηρεσίες, θα συνταχθεί πρόταση που θα κινείται στην κατεύθυνση εξορθολογισμού και πιθανής μείωσης των τελών.

“Θέλω να γίνει κατανοητό ότι ως δημοτική αρχή στηρίζουμε και θα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Θεωρούμε ότι μέσα από την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων επέρχεται η ανάπτυξη της περιοχή μας. Έτσι στο μέτρο που μας αντιστοιχεί και πάντοτε λαμβάνοντας υπ όψη την οικονομική κατάσταση του Δήμου, σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε εξορθολογισμό των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων, ώστε όλοι να πληρώνουν αναλογικά και δίκαια ότι τους αντιστοιχεί. Εξάλλου αυτή ήταν και η προεκλογική μας δέσμευση. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και για αυτό ζητήσαμε και την συνεργασία της διοίκησης του ΕΒΕ με την οποία ούτως ή άλλως συνεργαζόμαστε στενά για μια σειρά από θέματα της πόλης και των επιχειρήσεων” δήλωσε ο Δήμαρχος.

Μετά τη σύσκεψη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ακολούθησε άλλη σύσκεψη με το ίδιο θέμα στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που βρίσκονται στις παρυφές της πόλης και οι οποίες  αντιμετωπίζουν θέμα με τα τέλη.

tsiakos dimotika teli1




Total
0
Shares
Previous Article
dimos karditsas

Παράταση μέχρι  31 Δεκεμβρίου για τις αιτήσεις ρύθμισης οφειλών στον  Δήμο Καρδίτσας έως και 100 δόσεις

Next Article
ask

Το Παγκράτι υποδέχεται το Σάββατο ο Α.Σ.Κ. στην αυλαία της Α2 Εθνικής