Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξοπλίστηκε με όχημα 4×4 το A.T. Λίμνης Πλαστήρα

Εξοπλίστηκε με όχημα 4x4 το A.T. Λίμνης Πλαστήρα

Εξοπλίστηκε με όχημα 4x4 το A.T. Λίμνης Πλαστήρα 

Όχημα 4×4 διαθέτει πλέον το Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα, μετά από παρέμβαση της Βουλευτή Ν. Καρδίτσας, κ. Ασημίνας Σκόνδρα, προς τον αρμόδιο Υπουργό Δημοσίας Τάξης κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα.

Λύνεται έτσι το χρόνιο ζήτημα έλλειψης κατάλληλου οχήματος του τμήματος, το οποίο ως γνωστόν καλύπτει ανάγκες φύλαξης και προστασίας σε ορεινές και δύσβατές περιοχές του Νομού μας.

Η κ. Σκόνδρα, αφού ενημερώθηκε για την εν λόγο έλλειψη και το πάγιο αίτημα του προσωπικού που υπηρετούν στο εν λόγο τμήμα, δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει για την προμήθεια ενός οχήματος 4×4, ώστε να εκτελούνται σωστά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα καθήκοντα τους.

Επισκέφθηκε στη συνέχεια τον κ. Χρυσοχοΐδη, εξήγησε την κατάσταση και ζήτησε να επιληφθεί του θέματος. Με την άφιξη του οχήματος στο Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα, η κ. Σκόνδρα, δήλωσε: 

«Χαίρομαι για την διάθεση κατάλληλου οχήματος 4x4 στο Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα και ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη για την άμεση ανταπόκριση και επίλυσή του ζητήματος, που του έθεσα. Συζητήσαμε επίσης για την διάθεση και ετέρου, καινούργιου οχήματος 4x4, με την επόμενη προμήθεια οχημάτων από την Ελληνική Αστυνομία.  

Είναι σημαντικό, οι αστυνομικές δυνάμεις που εποπτεύουν και μεριμνούν για την ασφάλεια των πολιτών, να διαθέτουν τον ανάλογο εξοπλισμό, μηχανοκίνητο και όχι μόνο, ώστε να εκτελούν απρόσκοπτα και με ασφάλεια το καθήκον τους σε ολόκληρο τον Νομό, και ειδικά στις ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές.»

Εξοπλίστηκε με όχημα 4x4 το A.T. Λίμνης Πλαστήρα

Εξοπλίστηκε με όχημα 4x4 το A.T. Λίμνης Πλαστήρα




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση κατοικιών για μίσθωση

Next Article
Gimnasio mouzakiou agiasmos 2020

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Μουζακίου

Related Posts