Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό

Συνελήφθη ως δράστης ένας 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από το Ναό τάματα και χρηματικό ποσό

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό της πόλης του Βόλου και σε βάρος ηλικιωμένου 

Συνελήφθη ως δράστης ένας 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από το Ναό τάματα και χρηματικό ποσό

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό της πόλης του Βόλου και σε βάρος ηλικιωμένου.

Συνελήφθη, σήμερα (25-11-2015) το απόγευμα στο εσωτερικό του Ναού, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα για δύο περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, ο 34χρονος εισήλθε στον Ιερό Ναό και αφαίρεσε διάφορα τάματα από εικόνα (χρυσό κολιέ, χρυσό δαχτυλίδι κ.α.), ενώ επιπλέον αφαίρεσε από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των (335) ευρώ.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Ναού.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, επίσης στο Βόλο, ο 34χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία ηλικιωμένου και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Νοεμβρίου

Next Article

Ή θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ή θα κάνουμε συνελεύσεις εν είδει… ψυχοθεραπείας