Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 65χρονου και μιας 79χρονης

Που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας 

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 65χρονου και μιας 79χρονης, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας οι δύο δράστες μαζί με τουλάχιστον τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους την (25-11-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, διέρρηξαν κεντρική είσοδο οικίας, όπου διέμεναν ο 65χρονος και η 79χρονη, οι οποίοι είναι αδέρφια μεταξύ τους και εισήλθαν στο εσωτερικό. Εκεί, αφού ακινητοποίησαν τους παθόντες, αφαίρεσαν από το χώρο υπνοδωματίου, το χρηματικό ποσό των (10.000) ευρώ, χρυσαφικά – κοσμήματα, συνολικής εκτιμώμενης χρηματικής αξίας (2.000) ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα των παθόντων.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για την ταυτοποίηση των υπολοίπων συνεργών των δραστών.




Total
0
Shares
Previous Article

3ο Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Next Article

Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας: «Μία δωρεά αγάπης διαφορετική...»