Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε στο Βόλο τον περασμένο Ιούλιο

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ημεδαπής που τελέστηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Βόλο 

Δράστης της ληστείας είναι ένας 35χρονος ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σε βάρος τεσσάρων ακόμη ημεδαπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ημεδαπής, η οποία έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο στο Βόλο.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι δράστης της αξιόποινης πράξης είναι ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ακόμη ημεδαπών, ηλικίας 20, 36, 28 και 36 ετών για το αδίκημα της αποδοχής  και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της (25-07-2015), ο 35χρονος, με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκασε 38χρονη ημεδαπή να του παραδώσει την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 28χρονος μετέβη στην Αθήνα όπου παρέδωσε τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και την τσάντα στους άλλους τρεις συνεργούς του.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος δράστης της ληστείας, ο 28χρονος και ο ένας από τους δύο 36χρονους τυγχάνουν ήδη έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα, για περιπτώσεις ληστειών και ναρκωτικών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Σκιάθου

Next Article

Πληρώνονται οι παραγωγοί ζαχαρότευτλων.

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…