Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε η χθεσινή ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού

.

Στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Συνελήφθη ένας από τους δράστες, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις συνεργοί του 

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, η ληστεία που διαπράχθηκε χθες (10-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Συνελήφθη ως δράστης χθες (10-02-2018) το βράδυ στα Τρίκαλα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ένας 24χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, χθες (10-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες ο 24χρονος μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του, διέρρηξαν οικία, όπου διαμένουν ζευγάρι ημεδαπών και συγκεκριμένα ένας 77χρονος και μία 81χρονη μαζί με την κόρη τους. Εκεί οι δράστες αφού ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ και διέφυγαν.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, εντοπίστηκε χθες το βράδυ σε περιοχή των Τρικάλων ένας από τους δράστες, ημεδαπός, ηλικίας 24 ετών και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν συμμετοχή του σε παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων, καθώς και να εντοπιστούν οι υπόλοιποι συνεργοί του.


Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας  

Σε συνέχεια του από (11-02-2018) Δελτίου Τύπου, σχετικά με την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και τη σύλληψη 24χρονου ημεδαπού δράστη, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη σήμερα (12-02-2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Τρικάλων, δυνάμει εντάλματος σύλληψης της κας Ανακρίτριας Καρδίτσας από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Τρικάλων και Καρδίτσας και ο δεύτερος δράστης της ληστείας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο ημεδαπό, συνεργό του 24χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Η Καρδίτσα τίμησε τους Ήρωες Αστυνομικούς!

Next Article

Ο Γιάννης Τζήμας προπονητής στον Α.Σ.Κ.

Related Posts