Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 21χρονου στην Αγιά Λάρισας

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού στην Αγιά Λάρισας

Στις 25.07.2015 το μεσημέρι, σε ορεινή περιοχή της Αγιάς Λάρισας, βρέθηκε από ποιμένα, πτώμα ανδρός, το οποίο έφερε τραύμα στο κεφάλι, πιθανώς από πυροβόλο όπλο και εγκαύματα. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πτώμα ανήκει σε 21χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας. Στο σημείο μετέβη αρμόδιο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής του 21χρονου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ανακοινώνεται σήμερα ότι εξιχνιάστηκε έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.

Όπως διακριβώθηκε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 31χρονος ομοεθνής του 21χρονου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λάρισας, ενώ παράλληλα διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων
ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article

Αντικατάσταση Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών

Next Article

Αλληλέγγυα στα αιτήματα των κτηνοτρόφων η Περιφέρεια Θεσσαλίας