Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών 

Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, απάτη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών, ενός 34χρονου και μίας 36χρονης.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (04-12-2000) έως (02-09-2016), υποβάλλοντας ψευδείς δηλώσεις σχετικά με αριθμό ανήλικων τέκνων τους σε δημοτολόγια Δήμων της ευρύτερης περιοχής, οι δύο ημεδαποί κατάφεραν να εξαπατήσουν τον ασφαλιστικό φορέα τους (Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων).

Συνολικά, αποκόμισαν παράνομα το συνολικό χρηματικό ποσό των (39.451) ευρώ με τη μορφή επιδομάτων πολυτεκνίας, ενώ τυγχάνουν γονείς μόνο δύο ανήλικων τέκνων.




Total
0
Shares
Previous Article

Οδηγίες της ΔΕΥΑ Τρικάλων προς τους καταναλωτές της

Next Article

Παρασκευή Ντούρβα: Μια βροχή θα μας σώσει!!!

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…