Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 26χρονου στο Ξυνονέρι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την περασμένη Παρασκευή (05 Αυγούστου 2016)

To πτώμα του 26χρονου βρέθηκε χθες θαμμένο σε θαμνώδη περιοχή, στο Ξυνονέρι Καρδίτσας

Συνελήφθη στην Αλβανία, ως δράστης της ανθρωποκτονίας, ένας 27χρονος, συγγενικό πρόσωπο του θύματος

Εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας Ελληνικής Αστυνομίας και Interpol, η ανθρωποκτονία 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικό του πρόσωπο την περασμένη Παρασκευή (05 Αυγούστου 2016) στη Νάουσα.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη στην Αλβανία 27χρονος, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Όπως πρόεκυψε ο δράστης την 03-08-2016 τραυμάτισε θανάσιμα με τη χρήση μαχαιριού τον 26χρονο ξάδερφό του στο Ξυνονέρι Καρδίτσας και το επόμενο διάστημα αναχώρησε για την πατρίδα του.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, κατόπιν συνεργασίας με την Interpol Αλβανίας και το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, διενήργησαν έρευνες και εντόπισαν το πτώμα, θαμμένο σε βάθος περίπου μισού μέτρου σε περιοχή με πυκνή βλάστηση, στο Ξυνονέρι Καρδίτσας.

Στο σημείο μετέβησαν επίσης Ιατροδικαστής καθώς και ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Μπάσκετ στην Δέση

Next Article

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Λιάππας σε ηλικία 64 ετών

Related Posts