Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών στο Βόλο

Εξιχνιάσθηκαν μία περίπτωση κλοπής από κατάστημα, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών οχημάτων από την πόλη του Βόλου

Συνελήφθη ένας από τους δύο δράστες για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου μία περίπτωση κλοπής από κατάστημα, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που έλαβαν χώρα την (30-11-2015) στην πόλη του Βόλου.

Εξακριβώθηκε ότι δράστες των κλοπών είναι ένας 19χρονος ημεδαπός, καθώς και ένας ακόμη συνεργός του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ο 19χρονος ημεδαπός συνελήφθη χθες (02-11-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστες το βράδυ της (30-11-2015) αφαίρεσαν δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα από την πόλη του Βόλου και στη συνεχεία, χρησιμοποιώντας το ένα από αυτά, μετέβησαν σε κατάστημα πώλησης ετοίμων ενδυμάτων, όπου το παραβίασαν και αφαίρεσαν διάφορα ενδύματα.

Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ επιπλέον από την οικία του 19χρονου κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων ενδυμάτων, τα οποία επίσης αποδόθηκαν στην κάτοχό τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται για την ανακάλυψη των στοιχείων του άγνωστου δράστη.




Total
0
Shares
Previous Article

Στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Κοινή προσπάθεια και στήριξη για το μείζον θέμα του τέως Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων στα Τρίκαλα

Related Posts