Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν 18 περιπτώσεις κλοπών στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν (18) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα κατά το τελευταίο τρίμηνο 

Συνελήφθη ως δράστης ένας 33χρονος ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν συνολικά (18) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και συνελήφθη χθες (22-11-2017) το πρωί στην πόλη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 33χρονος ημεδαπός, ως δράστης των κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο 33χρονος μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε πολυκατοικία και διέρρηξε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, ιδιοκτησίας 57χρονης ημεδαπής, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε δύο κοσμήματα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους, ενώ επιπλέον από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα ζευγάρι γαντιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματός του βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ένα ασημένιο βραχιόλι, η προέλευση του οποίου ερευνάται.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο τέλεσης των κλοπών.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από (11-08-2017) έως χθες (22-11-2017) το πρωί, διέπραξε ακόμη (17) περιπτώσεις κλοπών από οικίες ισάριθμων ημεδαπών, (16) τετελεσμένες και μία σε απόπειρα, από τις οποίες αφαίρεσε συνολικά διάφορα χρυσαφικά, το συνολικό χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ περίπου, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος πωλούσε τα αφαιρεθέντα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήριο ιδιωτικής εταιρείας στη Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 73 και 59 ετών, εκπρόσωπο και υπάλληλο του ενεχυροδανειστηρίου, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Μουζάκι: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (22-11-2017) το πρωί στο Μουζάκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (22-11-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Τριμελούς και του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης και της πλαστογραφίας, με συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (22-11-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βρέθηκαν μέσα σε γλάστρα, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (10) και (30) εκατοστών, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (13,5) γραμμαρίων.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (22-11-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Τρίκαλα: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες (22-11-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 41 και 47 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (42) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (22-11-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει αρτοποιείο, ιδιοκτησίας 50χρονης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (22-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (22-11-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού, το οποίο είχε αφαιρέσει τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (22-11-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, κατέχοντας άδεια ικανότητας οδήγησης που, όπως εξακριβώθηκε, ήταν πλαστή. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Προτάσεις της Μειοψηφίας στο Δ.Σ. Σοφάδων για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Next Article

Ομιλία Σάββα Καλεντερίδη στους Σοφάδες

Related Posts