Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν (11) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων κυρίως ατόμων

Που διαπράχθηκαν στην πόλη των Τρικάλων 

Συνελήφθη ως δράστης 42χρονος υπήκοος Αλβανίας 

Το συνολικό χρηματικό ποσό που αποκόμισε ο δράστης από την εγκληματική του δραστηριότητα ανέρχεται στα (4.540) ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (19-07-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 42χρονος, ευρισκόμενος μέσα σε ανελκυστήρα κτιρίου, αφαίρεσε από την κατοχή 70χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από το Μάιο του 2015 έως και σήμερα (19-07-2017), ο 42χρονος διέπραξε επίσης μέσα σε ανελκυστήρες άλλες δέκα περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων στην πλειοψηφία τους ατόμων, αφαιρώντας τα πορτοφόλια τους που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (4.310) ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ που αφαίρεσε σήμερα από την 70χρονη, στην οποία και θα αποδοθεί, το χρηματικό ποσό των (155) ευρώ, ως προϊόν κλοπής, ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, σε βάρος του 42χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών, ενώ έχει εισέλθει και παραμένει παράνομα στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων για τυχόν εμπλοκή του δράστη σε παρόμοια αδικήματα σε άλλες περιοχές της χώρας.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμος Πύλης: Ψήφισμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου της Τ.Κ. Μοσχοφύτου

Next Article

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη δράστη ληστείας