Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών

Που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Συνελήφθη ως δράστης 29χρονος ημεδαπό

Εξιχνιάστηκαν στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. 

Συνελήφθη ως δράστης χθες (07-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο 29χρονος προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες μετέβη σε ξενοδοχείο της πόλης και αφαίρεσε από χώρο υποδοχής το κινητό τηλέφωνο 34χρονου ημεδαπού υπαλλήλου.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε χθες το βράδυ έξω από την οικία του και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (10-07-2017) έως (27-07-2017) στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ο 29χρονος είχε διαπράξει ακόμη δύο κλοπές σε έτερο ξενοδοχείο και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απ’ όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, καθώς και μία κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, ιδιοκτησίας 18χρονου ημεδαπού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Πλούσιες οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαγουλίτσας

Next Article

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας