Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στη Λάρισα

Τρεις περιπτώσεις αφορούν αρπαγές τσαντών ημεδαπών γυναικών, μία κλοπή οχήματος και μία κλοπή τηλεόρασης

Συνελήφθη ως δράστης ένας 33χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό σε νομίσματα Η.Π.Α. και Αλβανίας, κλειδιά, είδη ρουχισμού, δύο ραδιο- CD και διάφορα αντικείμενα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν στην πόλη κατά το τελευταίο τετραήμερο.

Συνελήφθη, χθες (02-10-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επιπλέον, αναζητούνται δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 33χρονος διέρρηξε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τηλεόραση. Από την κατοχή του και μέσα σε σακίδιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (300) δολάρια Η.Π.Α., (700) λεκ Αλβανίας, ένα κράνος, κλειδιά, είδη ρουχισμού, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος, από κοινού με τους δύο συνεργούς του, διέπραξαν ακόμη τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών στην πόλη της Λάρισας:

  • κατά το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της (30-09-2015) έως χθες το απόγευμα, αφαίρεσαν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας.
  • προχθές (01-10-2015) το πρωί, αφαίρεσαν τις τσάντες δύο ημεδαπών γυναικών, οι οποίες περιείχαν συνολικά χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα και
  • χθες (02-10-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσαν την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν δύο ραδιο-CD και ένα κλειδί αυτοκινήτου, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία

Next Article

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Αλκμήνη Γρηγορίου