Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στην Καρδίτσα

astynomika syllhpseis 1

 

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε βάρος ισάριθμων ατόμων στην πόλη της Καρδίτσας

Συνελήφθησαν ως δράστες δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην Καρδίτσα.

Συνελήφθησαν ως δράστες το Σάββατο (22-06-2019) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 23χρονος και μία 24χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από (10-06-2019) έως (22-06-2019), οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, αφαίρεσαν από την κατοχή πέντε γυναικών που κινούνταν με ποδήλατο, ισάριθμες τσάντες, οι οποίες περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (175) ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε και αποδόθηκε στις νόμιμες δικαιούχους, ενώ από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκε η προαναφερόμενη μοτοσικλέτα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Γραφείο Ενημέρωσης ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας



Total
0
Shares
Previous Article
papageorgiou stavros ekloges

Πρόγραμμα επισκέψεων του υπ. Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Σταύρου Παπαγεωργίου

Next Article
tolia sofia periodeies

Στιγμιότυπα από την περιοδεία σε χωριά της Καρδίτσας της υποψ. Βουλευτή ΝΔ κ. Σοφίας Τόλια