Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν μία απάτη και μία κλοπή σε Λάρισα και Βόλο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν χθες (17-01-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού – κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από (29-12-2016) έως (30-12-2016) κατάφερε να εξαπατήσει μια 45χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, αναρτώντας σε ιστοσελίδα αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, για την αγορά του κινητού, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής από οικία – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από οικία στην πόλη του Βόλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος μεσημβρινές ώρες της (01-11-2016) διέρρηξε οικία 63χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά κοσμήματα, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και χρηματικό ποσό.




Total
0
Shares
Previous Article

Παράταση τοποθέτησης συσκευών αυτόματου εντοπισμού σε επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη

Next Article

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 19/1 τα σχολεία στον Δήμο Πύλης

Related Posts